Politika zasebnosti

Nazadnje posodobljeno: November 25, 2019

TPRP (“mi”, “nas”, ali “naše”) upravlja s spletno stranjo TPRP v nadaljevanju kot (“storitev”).

TPRP vas obvešča o naših politikah glede zbiranja, uporabe in razkritja osebnih podatkov, ko uporabljate našo storitev.

Vaših podatkov ne bomo uporabljali ali delili z nikomer, razen kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti.

Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Z uporabo storitve se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s tem pravilnikom. Če v tej politiki zasebnosti ni drugače določeno, imajo izrazi, uporabljeni v tej politiki zasebnosti, enake pomene kot v naših pogojih, dostopni na https://www.tprp.si

Zbiranje in uporaba informacij

Med uporabo naše storitve vas lahko občasno prosimo, da nam pošljete določene osebne podatke, s katerimi lahko vzpostavimo stik z vami ali vas identificiramo. Podatki, ki jih lahko prepoznamo osebno (“Osebni podatki”) lahko vključujejo, vendar niso omejeni na:

  • Ime
  • Email naslov
  • Telefonska številka
  • Naslov

Dnevniški podatki

Zbiramo podatke, ki jih vaš brskalnik pošlje vsakič, ko obiščete našo storitev (“Dnevniški podatki”). Ti dnevniški podatki lahko vključujejo podatke, kot so naslov internetnega protokola vašega računalnika (“IP”), vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh in druga statistika.

Piškotki

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki lahko vključujejo anonimne enolične identifikatorje. Piškotki se pošljejo v vaš brskalnik s spletne strani in se shranijo na trdi disk vašega računalnika.

Za zbiranje informacij uporabljamo “piškotke”. Brskalniku lahko naročite, da zavrne vse piškotke ali navede, kdaj se piškotek pošilja. Če pa piškotkov ne sprejmete, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše storitve.

Ponudniki storitev

Za lažjo storitev lahko v našem imenu sodelujejo tretja podjetja in posamezniki. Oni nam pomagajo pri izvajanju storitev ali za pomoč pri analizi uporabe naše storitve.

Te tretje osebe imajo dostop do vaših osebnih podatkov samo za izvajanje teh nalog v našem imenu in jih zavezujejo, da jih ne razkrivajo ali uporabljajo za druge namene.

Varnost

Varnost vaših osebnih podatkov je za nas pomembna, vendar vedite, da noben način prenosa po internetu ali način elektronskega shranjevanja ni stoodstotno varen. Čeprav si prizadevamo za zaščito vaših osebnih podatkov uporabljati komercialno sprejemljiva sredstva, ne moremo zagotoviti njegove popolne varnosti.

Povezave do drugih spletnih mest

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete katero od teh povezav, boste preusmerjeni na spletno mesto te tretje osebe. Svetujemo vam, da pregledate pravilnik o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete.

Nimamo nadzora nad in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse katerega koli tretjih strani ali storitev.

Zasebnost otrok

Naša storitev ne naslavlja nikogar, mlajšega od 18 let (“Otroci”).

Zavestno ne zbiramo osebnih podatkov od otrok, mlajših od 18 let. Če ste starš ali skrbnik in veste, da nam je vaš otrok posredoval osebne podatke, nas kontaktirajte. Če odkrijemo, da nam je otrok, mlajši od 18 let, posredoval osebne podatke, bomo te podatke takoj izbrisali iz naših strežnikov.

Skladnost z zakoni

Vaše osebne podatke bomo razkrili, kadar bo to potrebno z zakonom ali sodnim pozivom.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Občasno lahko posodobimo našo politiko zasebnosti. O vseh spremembah vas bomo obvestili tako, da na tej strani objavimo nov pravilnik o zasebnosti.

Priporočamo vam, da občasno preverite to politiko zasebnosti, da bi našli morebitne spremembe. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti veljajo, ko so objavljene na tej strani.

Kontaktiraj nas

Če imate kakršna koli vprašanja o tej politiki zasebnosti, nas kontaktirajte.

TPRP