Pogoji uporabe

Nazadnje posodobljeno: November 25, 2019

Pred uporabo spletnega mesta https://www.tprp.si v nadaljevanju kot (“storitev”), ki ga upravlja TPRP, preberite ta pogoje uporabe (“pogoji”, “pogoji uporabe”) (“nas”, “mi” ali “naš” “).

Vaš dostop do storitve in njena uporaba sta pogojena s sprejetjem in skladnostjo s temi pogoji. Ti pogoji veljajo za vse obiskovalce, uporabnike in druge, ki dostopajo do storitve ali jo uporabljajo.

Z dostopom do storitve ali z uporabo storitve se strinjate, da boste s temi pogoji zavezani. Če se ne strinjate s katerim koli delom pogojev, morda ne boste mogli dostopati do storitve.

Računi

Ko ustvarite račun pri nas, nam morate vedno posredovati natančne, popolne in aktualne podatke. Če tega ne storite, je to kršitev teh pogojev, kar lahko privede do takojšnje ukinitve vašega računa v naši storitvi.

Vi ste odgovorni za varovanje gesla, ki ga uporabljate za dostop do storitve, in za vse dejavnosti ali dejanja pod vašim geslom, ne glede na to, ali gre za geslo z našo storitvijo ali tretjo osebo.

Strinjate se, da svojega gesla ne boste razkrili nobeni tretji osebi. O morebitni kršitvi varnosti ali nepooblaščeni uporabi vašega računa nas morate takoj obvestiti.

Intelektualna lastnina

Storitev in njena izvirna vsebina, značilnosti in funkcionalnosti so in bodo še naprej izključna last podjetja TPRP in njenih dajalcev licence.

Povezave do drugih spletnih mest

Naša storitev lahko vsebuje povezave do tretjih spletnih strani ali storitev, ki niso v lasti ali pod nadzorom TPRP.

TPRP nima nadzora nad in ne prevzema odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse katerega koli tretjega spletnega mesta ali storitev. To tudi potrjujete in se strinjate, da TPRP ne odgovarja ali je neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo povzročila ali domnevno povzročila ali v povezavi z uporabo ali zanašanje na kakršno koli takšno vsebino, blago ali storitve, ki je na voljo na teh spletnih straneh ali storitvah.

Toplo vam svetujemo, da preberete pogoje in pravilnike o zasebnosti na spletnih straneh ali storitvah tretjih oseb, ki jih obiščete.

Prekinitev

TPRP lahko takoj, brez predhodnega obvestila ali odgovornosti, iz kakršnega koli razloga, vključno z neomejenim omejevanjem dostopa do naše storitve, prekine ali začasno ustavi dostop, če kršite te pogoje.

Vaš račun lahko nemudoma ukinemo ali začasno ukinemo, brez predhodnega obvestila ali odgovornosti, iz kakršnega koli razloga, tudi brez omejitve, če kršite pogoje.

Po prenehanju bo vaša pravica do uporabe storitve takoj prenehala. Če želite ukiniti račun, lahko preprosto prekinete uporabo storitve.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Uporaba storitve je vaš izključni rizik. Storitev je na voljo “KOT JE” in “KOT DOSTOPNO”. Storitev je zagotovljena brez kakršnih koli izrecnih ali implicitnih jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen, kršitvijo ali potekom izvedbe.

Pravo

Ti pogoji se urejajo in razlagajo v skladu s slovenskimi zakoni ne glede na njene kolizijske določbe.

Če ne bomo uveljavili nobene pravice ali določila teh pogojev, se ne bomo šteli za odvzem teh pravic. Če katero od določb teh pogojev sodišče šteje za neveljavne ali neizvršljive, bodo ostale določbe teh pogojev ostale v veljavi. Ti pogoji predstavljajo celoten dogovor med nami glede naše storitve in nadomestijo vse predhodne dogovore, ki jih lahko imamo med nami glede storitve.

Spremembe

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadar koli spremenimo ali zamenjamo te pogoje. Kaj pomeni bistveno spremembo, bomo določili po lastni presoji.

Če nadaljujete z dostopom do naše storitve ali uporabo po uveljavitvi teh revizij, se strinjate, da vas bodo revidirani pogoji zavezali. Če se ne strinjate z novimi pogoji, nehajte uporabljati našo storitev.

Kontaktiraj nas

Če imate kakršna koli vprašanja o tej politiki zasebnosti, nas kontaktirajte.

TPRP